180 municipis valencians en risc de despoblament es beneficiaran de deduccions autonòmiques

Les mesures volen atraure empreses i famílies per a repoblar alguns municipis del territori

Fins a 180 pobles es podran beneficiar de les noves deduccions per a zones despoblades / À Punt NTC

Amb la nova campanya de la renda ha aparegut un nou escenari de tributació autonòmica, beneficiós per a zones despoblades o en risc de despoblament, encara desconegut per a la majoria de la població. En concret, 180 municipis es beneficiaran d'aquest nou incentiu fiscal: fins a 80.000 persones, repartides en 85 pobles de la província de Castelló, 65 de la de València i 30 de la d'Alacant.

Amb deduccions de 300 euros per habitant, que poden arribar fins a 540 euros en cas de les famílies nombroses, l’objectiu és evitar la pèrdua de població, un perill per a moltes zones de la Comunitat Valenciana. A més, hi haurà deduccions de 120 euros per a famílies amb un fill o filla, 180 per dos i 240 per tres o més.

Les mesures també volen incentivar el treball i atraure noves empreses i s’instal·len en zones amb risc de despoblament, on tindran deduccions fiscals.

Aquestes mesures volen servir d'imant perquè empreses i famílies repoblen aquestes zones i aposten pel futur de molts pobles del nostre territori.

També et pot interessar

stats