Zoo tanca la gira "Llepolies" fent saltar 15.000 persones al Palau Sant Jordi

Ara, la banda de Gandia es planteja una temporada més pausada amb una gira "més repartida, més xicoteta" i "més seleccionada"

Concert de Zoo a Barcelona / À Punt NTC | Zoo

Acaba la gira de "Llepolies", el nom de l'últim àlbum de Zoo, després d'un apoteòsic concert al Palau Sant Jordi de Barcelona, on es van congregar aquest dissabte 15.000 persones per a cantar i ballar al ritme de la música en valencià dels de Gandia.

Tan sols huit dies abans també conquistaven el Wizink Center a Madrid, on 8.000 assistents corejaven temes com "Avant" o "Tobogan", tot i que molts no entenien al 100% la lletra. "Hi ha gent que està ací preocupant-se per entendre les lletres, per entendre la llengua", deia Panxo, el cantant del grup, que reconeixia l'esforç de tots els seguidors i seguidores per saber exactament el que diuen, segueixen Zoo i intenten corejar les lletres.

I ara que ha acabat la gira, què poden esperar els fans de Zoo? Després de quasi dos anys de la publicació de Llepolies, la banda es planteja una temporada més pausada amb una gira "més repartida, més xicoteta, més seleccionada". De moment no pensen en un nou disc, però si sorgeix alguna cançó no descarten publicar-la amb el seu corresponent videoclip.

El que està clar és que "hi ha Zoo per a llarg", ja que com diu Panxo, "sempre que ens plantegem descansar, després mai ho hem dut a terme", perquè "el cap es posa ràpidament a pensar coses".

També et pot interessar

stats