Zoo, Sidonie, Ferran Palau i Ovidi25 tanquen el cartell del Trovam

La Fira Valenciana de la Música tindrà lloc del 3 al 6 de novembre a Castelló de la Plana

Cartell de la novena edició de La Fira Valenciana de la Música
Cartell de la novena edició de La Fira Valenciana de la Música / Trovam

La Fira Valenciana de la Música Trovam!-Pro Weekend, que tindrà lloc del 3 al 6 de novembre a Castelló de la Plana, ha anunciat la programació artística completa de la novena edició a la qual ha incorporat bandes i artistes com Zoo, Sidonie, Ferran Palau i Ovidi25.

Un total de tretze noves incorporacions artístiques s’han sumat a la programació que ja es va anunciar al juliol fins a completar un cartell amb més de 40 actuacions musicals. 

Segons fonts de l’organització, la novena edició del Trovam, organitzada per la Valencian Music Association (VAM!) en col·laboració amb l'Institut Valencià de Cultura, "tornarà a ser el punt de trobada dels professionals del sector i dels amants de la música".

Com a novetat d'enguany, farà un concert de presentació a la ciutat de València. Serà el dijous 23 de setembre al Centre Cultural La Beneficència, a les 19:30 hores, que comptarà amb les actuacions de Gem i Àlex Blat. L'entrada serà gratuïta amb reserva.

Més de 40 grups i solistes de diversos gèneres

La novena edició comptarà amb més de 40 grups i solistes locals, autonòmics i estatals de diversos gèneres. Les noves incorporacions estan encapçalades per Zoo, una de les formacions valencianes amb més seguidors i que arriba per a presentar el seu últim treball, Llepolies.

També Sidonie, “punta de llança de l’indie-rock” estatal, que continua amb la gira de presentació del seu últim disc, El regreso de Abba. A més, Ferran Palau posarà en escena el pop i l'electrònica delicada de l'àlbum Parc, editat a principis del 2021, i de creacions anteriors.

El cartell de la Fira es completa amb intèrprets valencians com Esther, cantautora de Vinaròs que ha captivat el públic amb l’EP Les teues ales. La vocalista Mireia Vives i el guitarrista Borja Penalba, en companyia de David Fernàndez i David Caño, posaran en l'escenari l'espectacle Ovidi25. Des de la Marina, Mo'Roots exhibirà les influències del reggae, el jazz, la música festiva i el rock dels seus components.

Entre els noms ja anunciats se sumen a les actuacions de la Fúmiga, Samantha, Albert Pla, Mafalda i Maluks i els directes d'Àlex Blat, Òscar Briz, el duet format per Nacho Mañó i Gisela Renes, Borja Mompó i Júlia. Altres artistes que presentaran nous treballs en aquesta edició són Rafa Xambó, Sierra Leone, Toni de l'Hostal o Versonautas.

També et pot interessar

stats