Els discos d’Alba Reche i Zoo, entre els deu més venuts a Espanya

En menys de dues setmanes, els àlbums ‘La pequeña semilla’ i ‘Llepolies’ han escalat vertiginosament en les llistes d’èxits

Llista dels 10 discs més venuts d'aquesta setmana
Llista dels 10 discos més venuts d'aquesta setmana / Promusicae

El 26 de març van eixir a la venda dos dels àlbums més esperats d’enguany: el de la il·licitana Alba Reche, que ha presentat el seu segon treball La pequeña semilla, i el del grup de Gandia Zoo, que torna després de quatre anys amb Llepolies. I en menys de dues setmanes els dos s’han situat entre els deu més venuts a Espanya. 

Amb La pequeña semilla, un disc amb huit cançons i una en valencià, la cantautora d’Elx fa un pas de gegant per a consolidar la seua meteòrica carrera. Després del gran èxit de ‘Quimera’, que la va portar a rebre una nominació als Grammy Llatins, ara Alba Reche presenta tant temes acústics “de producció austera” com cançons amb elements electrònics. 

En aquesta xicoteta llavor hi ha nombroses col·laboracions. En l’àlbum participen el productor Ismael Guijarro, l’artista xilena Cami i el grup Fuel Fandango, entre altres. 

Zoo manté l'essència amb ‘Llepolies’

Quatre anys després del seu últim treball, Raval, la banda de Gandia Zoo ha tornat a l'actualitat musical amb Llepolies. Un disc que inclou dotze cançons amb el seu particular estil musical basat en la barreja de rap i música electrònica, però incorporant-hi noves sonoritats. 

Autoproduït per la banda, Llepolies és el primer disc que es publica amb el seu propi segell i editorial: ZOO Records. Una aposta que ja feia temps que tenien al cap i que ara ja és una realitat, segons va assegurar el cantant de la banda, Panxo, en una entrevista a À Punt Notícies. "Ens agrada assabentar-nos bé de les coses que van més enllà de pujar a l'escenari o de compondre les cançons, ens agrada tindre el control sobre el que la nostra música genera, ens abellia fer aquest pas, sentíem que ara era el moment'', va manifestar. 

L’èxit del grup també es veu reflectit en la gira, amb les entrades dels seus concerts de nou esgotades. Aquest dissabte, 10 d’abril, donaran el tir d’eixida de presentació del disc amb un concert a Barcelona. 

Gira Llepolies, de Zoo
Gira Llepolies, de Zoo / Zoo

També et pot interessar

stats