Zoo revela quan i on actuarà a l’Alt Millars: serà el 26 d’agost a Argeleta

Les entrades tindran un cost de 10 euros, que aniran destinats a “una causa social per la llengua i la cultura de la comarca”

Cartell de l'actuació de Zoo, Tito Pontet i Tesa a Argelita
Cartell de l'actuació de Zoo, Tito Pontet i Tesa a Argeleta / Zoo

Zoo ha revelat aquest divendres quan i on actuarà a l’Alt Millars, després de prometre que faria un concert en la comarca com a mostra de protesta per la cancel·lació d’un concert de Tito Pontet a Montanejos “per cantar en valencià”, segons va denunciar la banda. 

El grup de Gandia ha anunciat a través de les xarxes socials que serà el 26 d’agost a Argeleta i no actuaran sols. Tal com van confirmar a À Punt Notícies, hi participaran Tito Pontet i també la rapera Tesa. 

Les entrades, que ja estan a la venda, tenen un cost de 10 euros. Segons Zoo, els diners que es recapten aniran destinats a cobrir les despeses de producció i “a una causa social per la llengua i la cultura de la comarca”. La banda va assegurar en els Premis Carles Santos que tocaria gratuïtament.

“Nosaltres entenem les llengües com un regal que compartim i cal que cuidem i estimem. I sobretot, que les gaudim i ens ajuden a comunicar-nos. Entenem la música i la cultura com un instrument per a donar vida i alegria als pobles, molts dels quals pateixen situacions de despoblament, amb tot el que això comporta”, ha manifestat la banda en una publicació a Instagram.

També et pot interessar

stats