Zoo compleix la seua promesa de fer un concert a l'Alt Millars

La banda de música es va oferir a tocar gratuïtament en protesta per la cancel·lació del concert de Tito Pontet a Montanejos

Imatge d'arxiu del grup
Imatge d'arxiu del grup / Zoo

Zoo ha anunciat aquest dijous a través de les seues xarxes socials que actuaran en algun poble de l'Alt Millars. Segons han informat a À Punt NTC, aquest concert se celebrarà abans que acabe l'estiu. La incògnita és on. 

D'aquesta manera, la banda de Gandia compleix amb la promesa que van fer en la gala de Premis Carles Santos celebrada el 26 de novembre i retransmesa per À Punt Mèdia en directe. El grup de música pujava a l'escenari per a recollir els tres premis als quals havia sigut nominat: millor disc de música urbana, millor vídeo per Llepolies i millor gira, però la banda de Gandia no va ser notícia a soles per açò. En recollir el premi a millor gira, el vocalista, Panxo, va denunciar la discriminació que un altre grup havia viscut per cantar en valencià a Montanejos i va llançar una proposta per a la resta de pobles de la comarca: "Ens oferim a tocar gratuïtament juntament amb Tito Pontet per a reivindicar la nostra música i el nostre país".

Tito Pontet havia denunciat aquesta situació setmanes abans a través de les seues xarxes socials, on assegurava que els cancel·laven el concert a Montanejos "per cantar en valencià i per a no provocar els individus d'extrema dreta del poble".

Tito Pontet actuarà en el concert

Els integrants de Tito Pontet han confirmat que també actuaran en el concert. La cantant Alba Terol Boronat i el trompeta David Blanes han assegurat als micròfons d’À Punt que estan molt agraïts als seus companys de Zoo per donar-los l’oportunitat de compartir escenari. “Ens veiem a l’Alt Millars. Veniu i gaudiu-ho”, han dit.  

On tocarà Zoo?

En la seua intervenció, Zoo mencionava Cirat, Vilafermosa, Sucaina, Aranyel o la Pobla d'Arenós com a possibles pobles on actuar gratuïtament. "Són pobles valencians majoritàriament castellanoparlants" i "ens agradaria molt fer concert allí", va anunciar Panxo. Això sí, la condició era tocar juntament amb Tito Pontet.

També et pot interessar

stats