Xavi Sarrià s’acomiada temporalment dels escenaris el 2024

El cantant presenta la gira “Música, ràbia i amor”, amb dos concerts únics de comiat a València i Barcelona

Vídeo del cantant valencià Xavi Sarrià

Xavi Sarrià diu adeu temporalment als escenaris el 2024. Així ho ha anunciat la discogràfica Propaganda Pel Fet! en un comunicat, en què avança que el cantant valencià s’acomiadarà del públic amb la gira “Música, ràbia i amor”, que tindrà dos concerts únics i en què col·laboraran amics i referents. Les actuacions, les entrades de les quals ja estan a la venda, seran el 18 de maig al Palau de les Arts de València i el 14 de desembre a la sala Razzmatazz de Barcelona. 

Des de la discogràfica han assegurat que la gira inclourà una selecció “especial” de les cançons més emblemàtiques de l’artista, en un espectacle “amb un nou i potent muntatge escènic i audiovisual” dirigit per Martí Torras i “l’explosiva combinació de festa i emoció que el caracteritzen”. 

Sarrià s’acomiada dels escenaris després de trenta anys de trajectòria, amb cançons que s’han convertit en himnes i han format part de la banda sonora de diferents generacions, i que són “fonamentals per a entendre la música del nostre país”. El primer pas en la música es remunta al 1994, quan la banda que va fundar un any abans, Obrint Pas, va publicar la seua demo. Contra tot pronòstic, es va acabar convertint en una de les bandes més emblemàtiques de la música valenciana. 

L’any 2017 va emprendre el seu camí en solitari, llançant senzills com No s’apaguen les estreles, Renaixem, Amb l’esperança entre les dents, Alliberar-nos, Un foc que creix o el seu últim èxit, Balansiya. Aquest llegat li ha valgut per a sumar milions de reproduccions en les plataformes digitals i aconseguir dos Premis Carles Santos i un Premi Ovidi Montllor. “Un llegat que, sobretot, ha contribuït a construir un imaginari basat en la dignificació de la memòria, les arrels, les lluites silenciades i la cultura popular del país”, conclou la discogràfica.

També et pot interessar

stats