Xàtiva es prepara per a acollir la gravació de la nova sèrie de 'La Guerra de les Galàxies'

Sembla que algunes escenes d’Andor es gravaran al castell de la capital de la Costera

Xàtiva es prepara per a acollir la gravació d'Andor, la nova sèrie de 'La Guerra de les Galàxies' / À Punt NTC

La nova sèrie de la saga de La Guerra de les Galàxies, Andor, també es gravarà al castell de Xàtiva. El rodatge de la producció ja ha començat a la Ciutat de les Arts i les Ciències, i es traslladarà a la capital de la Costera els pròxims dies. 

L’hermetisme és total al voltant de la producció, però aquest dimecres ja s’ha vist moviment. De matí, l’equip tècnic de la sèrie ja preparava tota la intendència a la capital de la Costera sota l’atenta mirada d’alguns curiosos. L’hermetisme és absolut i encara no hi ha confirmació oficial, però no es poden comprar bitllets per a visitar la fortalesa entre el 2 i el 6 d’abril cosa que fa pensar que aquests serien els dies de gravació. Així que sembla que aviat l’exèrcit de l’imperi envairà aquest monument. 

Han transcendit pocs detalls sobre la gravació, però ja se'n coneix algun, tot i que algunes persones estan un poc perdudes i ha confós la producció amb Star Trek, l’altra gran franquícia televisiva i cinematogràfica d’aventures espacials. El que està clar és que el rodatge servirà per a donar a conéixer el castell de Xàtiva a escala mundial.

També et pot interessar

stats