L’Imperi de 'La guerra de les galàxies' envairà la Ciutat de les Arts i les Ciències

A l’octubre, el club de disfresses Spanish Garrison organitzarà una desfilada benèfica de personatges de la saga de ciència-ficció

Els personatges de la 'Guerra de les galàxies' enviaran la Ciutat de les Arts i les Ciències aquesta tardor
Els personatges de 'La guerra de les galàxies' envairan la Ciutat de les Arts i les Ciències aquesta tardor / Instagram: @ciudadartesciencias

El 22 d’octubre, Darth Vader i les seues tropes d’assalt ocuparan la Ciutat de les Arts i les Ciències de València. Però malgrat ser els dolents de la saga galàctica més famosa del cinema, amb el permís de Star Trek, aquesta vegada la seua missió és solidària.

El club de disfresses Spanish Garrison, dedicat a La guerra de les galàxies, organitzarà la 12a edició del seu Training Day (dia d’entrenament) al complex cultural i científic del Cap i Casal. Un esdeveniment anual en què l’Imperi desplega les seues forces per a recordar a l’Aliança Rebel tot el poder del costat obscur. 

Una part fonamental del Training Day és una desfilada multitudinària de personatges de la saga creada per George Lucas en la qual participaran més de 400 persones, i per a això la Ciutat de les Arts i les Ciències és un escenari immillorable. 

La desfilada serà a les 17:30 hores als exteriors de la Ciutat de les Arts i les Ciències, i també hi haurà photocalls benèfics a les 11:00 hores i a les 19:30 hores.

“Els xics roïns fent coses bones”. Així és com es presenta Spanish Garrison al seu web. Aquest club de disfresses que va nàixer a Espanya el 2004 com a part d’un moviment mundial només té tres bases: promoure l'afició per La guerra de les galàxies, facilitar l'accés als vestits de la saga i contribuir amb causes solidàries. Per això els fons que recapten durant el Training Day aquests fanàtics i fanàtiques de la saga es destinaran a projectes per a la infància. 

Escenari de ciència-ficció

No és la primera vegada que aquesta fantasia arquitectònica de Calatrava és escenari d’un esdeveniment de ciència-ficció. La seua estètica futurista ha fet que fora elegida com a escenari per a diverses sèries televisives internacionals com ara Doctor Who (BBC), la sèrie més longeva de la història de la televisió, basada en els viatges en el temps i l’espai; o Westworld (HBO) que conta la història d’un parc d’atraccions habitat per robots.

També Brave New World (NBC), versió televisiva del clàssic d’Aldous Huxley Un món feliç, i la sèrie futurista Intergalactic (Sky) han fet servir les instal·lacions de la Ciutat de les Arts i les Ciències com a escenari. Fins i tot el mateix George Clooney s’hi va passejar quan interpretava Frank Walker, protagonista de l’èxit de taquilla de Disney Tomorrowland.

També et pot interessar

stats