Luke Skywalker subhastarà cartells de 'Star Wars' contra "l'imperi del mal" de Putin

L'actor Mark Hamill destinarà la recaptació a la plataforma que compra drons per a Ucraïna

L'actor Mark Kamill en la presentació de la seua estrela al passeig de la fama de Hollywood, el 2010
L'actor Mark Kamill en la presentació de la seua estrela al passeig de la fama de Hollywood, el 2010 / Kathy Hutchins (Shutterstock)

Mark Hamill, l'actor estatunidenc que va donar vida a Luke Skywalker en la saga La guerra de les galàxies, farà una subhasta de cartells signats de les pel·lícules a benefici d'Ucraïna. L'intèrpret, de 71 anys, vol ajudar el govern d'Ucraïna a comprar drons per a defendre's de la invasió russa.

Hamill, que no ha venut articles autografiats des de 2017, ha confirmat la iniciativa en una entrevista a la revista Politico. Ha explicat que va aprendre de la saga jedi a fer "el que és correcte pel bé de tots" en lloc de centrar-se en l'interés propi, i s'ha mostrat feliç de poder fer costat a Ucraïna en la lluita “de tot menys inspiradora” que manté contra Rússia.

Els diners que obtinga amb la venda dels cartells es destinaran a la plataforma de recaptació de fons estatal ucraïnesa United24. En setembre l'actor es va convertir en ambaixador del projecte Exèrcit de drons d'aquesta plataforma després que el president ucraïnés, Volodímir Zelenski, li demanara personalment que s'unira a la lluita contra "l'imperi del mal", com va denominar a Rússia.

També et pot interessar

stats