Com votar en el Premi À Punt del Públic de la Mostra de València?

Aquest guardó s'atorga a la pel·lícula més votada per les persones assistents a les sessions de la Secció Informativa de la Mostra de València - Cinema del Mediterrani

Vídeo explicatiu de com participar en el Premi del Públic
01 d'octubre 2022 - 23:59

Els espectadors decidiran el Premi À Punt del Públic de la Mostra de València. À Punt Mèdia atorga aquest guardó, per segon any, a la pel·lícula més votada per les persones assistents d’entre totes les pel·lícules de la Secció Informativa i es compromet a adquirir dels drets d’emissió de la pel·lícula guardonada.

Com votar en el Premi À Punt del Públic?

Es lliurarà una papereta a l'eixida de la sala per a participar en la valoració; des de "Molt bona, m'encanta" (un 5) fins a "molt roïna, no m'agrada gens" (un 1). Es fomenta, d'aquesta manera, la participació activa del públic del festival.

Abu Saddam (Egipte, 2021), Not So Friendly Neighborhood Affair (Bòsnia i Hercegovina, 2021), Comedians (Itàlia, 2021) o La Rockeuse du désert (Canadà, Algèria, 2002) són algunes de les pel·lícules que opten al Premi À Punt del Públic, Secció informativa. Pots consultar totes les pel·lícules ací.

Aquesta acció s'emmarca en el conveni de col·laboració firmat entre Mostra de València i la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació (SAMC), mitjançant el qual, per quint any consecutiu, les dues entitats es comprometen a treballar conjuntament en l'edició del certamen. À Punt torna a ser mitjà oficial de la 37a edició de Mostra de València-Cinema del Mediterrani que tindrà lloc del 20 al 30 d'octubre de 2022 i totes les finestres dels mitjans públics informaran de manera diària de les activitats relacionades amb el festival.

També et pot interessar

stats