‘Vivir así es morir de amor’, el musical sobre la vida de Camilo Sesto, s’estrena a Alcoi

L’espectacle estarà sis dies al Teatre Calderón i després farà una gira per Espanya i l'Amèrica Llatina

El musical sobre Camilo Sexto, 'Vivir así es morir de amor', s'estrenarà a Alcoi i després farà una gira per Espanya i Amèrica Latina / À Punt NTC

Aquest dimecres a la nit ha tornat a la seua ciutat natal qui –probablement– és l’alcoià més famós en el món: Camilo Sesto. L’esperit del cantant ha estat present al Teatre Calderón, ja que s'ha estrenat el musical basat en la seua vida, que porta per nom, com no podia ser d’una altra manera, Vivir así es morir de amor, el seu tema més cantat i tota una metàfora. 

Durant sis dies els fans i el públic en general tindran amb aquest musical l'oportunitat de disfrutar d'una de les figures més rellevants de la balada i el pop espanyol a la ciutat que el va veure nàixer. I després, l’espectacle farà una gira per Espanya i l'Amèrica Latina portant les 35 cançons més famoses de l’artista, convertides en himnes per moltes generacions i números 1 en les llistes de molts països. 

El director i productor d’aquest musical, Juanfran Escudero, està convençut que l’espectacle no deixarà ningú indiferent i, fins i tot, s’atreveix a vaticinar que crearà addicció. 

En el muntatge participen 20 artistes, alguns estrangers. Una part són músics de la banda original de Camilo Sesto, com és el cas del bateria Pino Rovereto, que ha afirmat a À Punt NTC que moltes de les peces es toquen com es tocaven amb l’artista en directe. 

Després d’estar sis dies a Alcoi, Vivir así es morir de amor farà una gira per teatres i auditoris d'una vintena de ciutats espanyoles, entre altres València, el 25 i el 25 de febrer al Palau de Congressos. Més tard creuarà l’Atlàntic i continuarà la gira per l'Amèrica Llatina. 

També et pot interessar

stats