Alcoi alçarà el teló de la gira espanyola de l'espectacle sobre Camilo Sesto

L'estrena està prevista per al 15 de desembre a les 20:30 hores i a partir de gener anirà per tot Espanya

Camilo Sesto
Camilo Sesto / Europa Press

El Teatre Calderón d'Alcoi (Alcoià), la ciutat natal del cantant Camilo Sesto, alçarà el teló de la gira nacional de Vivir así es morir de amor, un espectacle sobre la figura i el llegat musical del popular artista. L'estrena serà el 15 de desembre a les 20:30 hores i el muntatge estarà en cartell fins al dia 19 del mateix mes.

Concebut i creat "des del més absolut respecte i admiració", l'espectacle oferirà "un ampli recorregut per les cançons més grans i emblemàtiques de la meteòrica carrera de Camilo Sesto, totes són himnes i números u en desenes de països", segons destaquen els responsables de la producció en un comunicat.

En la funció participaran "artistes internacionals de primer nivell, a més de músics que van formar part de la banda original de Camilo, com Pi Rovereto, bateria i director musical durant les seues nombroses gires per Llatinoamèrica fins a la fi dels seus dies". Tot això, afigen, amb una posada en escena de llums, so i multipantalles sobre un escenari a diferents altures.

El productor de l'espectacle i director de Moon World, Juan Fran Senabre, se sent "entusiasmat" amb el projecte i apunta que "és una de les produccions musicals "més importants i emocionants" de la seua vida.

Després de la seua presentació a Alcoi (on Camilo Sesto va rebre la Medalla d'Or i va ser nomenat fill predilecte de la ciutat), amb sis úniques funcions, es desenvoluparà una extensa gira que recorrerà teatres i auditoris d'Espanya. A més, segons anuncien els promotors, s'està "considerant ja la possibilitat de fer el gran salt a Amèrica Llatina, on l'artista va ser molt conegut. De moment ja estan confirmades dates a partir de gener a Lleida, Granada, Salamanca, Bilbao, Gran Canària, València, Saragossa, Palma de Mallorca, Albacete, la Corunya o Sant Sebastià.

També et pot interessar

stats