Alcoi obri la gira de 'Vivir así es morir de amor', el musical de Camilo Sesto

L'espectacle ofereix un recorregut per les 36 cançons més emblemàtiques de l'artista alcoià, totes elles himnes i números u en desenes de països

Un moment de l'actuació de Vivir así es morir de amor' durant els últims assajoss
Un moment de l'actuació de 'Vivir así es morir de amor'' durant els últims assajos / À Punt NTC

El Teatre Calderón d'Alcoi obri aquest dimecres la gira espanyola de Vivir así es morir de amor, un espectacle que homenatja i preserva el llegat musical de Camilo Sesto, amb les seues 36 cançons més representatives.

Aquesta vesprada a les 20:30 hores alçarà el teló per primera vegada aquest musical que estarà a Alcoi fins al dia 19. Al gener començaran una gira que els portarà per tot Espanya i per a la segona part de 2022, hi ha previsió de recórrer Amèrica Llatina.

Hi ha molta expectació entre el públic per veure Vivir así es morir de amor, que no és exactament un tribut ni tampoc un musical. A l'espectacle sonaran 36 cançons de Camilo Sesto, totes elles himnes i números u en desenes de països.

El director i productor d'espectacle, Juan Fran Senabre, ha destacat que "cada cançó és una escena completament diferent on el públic passarà per totes les etapes emocionals durant dos hores i mitja", ja que els farà riure, ballar i cantar.

Senabre ha reconegut les ganes que tenia de fer aquest homenatge "a un dels artistes més universals" i afirma que els dos anys de preparació "han passat superràpids i han sigut molt intensos".

A més, volia començar al Teatre Calderón d'Alcoi perquè és la ciutat on va nàixer i descansen les seues restes i "era molt emocionant arancar en aquesta ciutat i en el teatre on va ser condecorat".

També et pot interessar

stats