El crim de la viuda negra de Patraix es converteix en sèrie de televisió

Les produccions audiovisuals tenen fixació pels crims reals i un dels més mediàtics és el d'este barri de València el 2017 

El crim de Patraix del 2017 es converteix en sèrie de televisió / À Punt

La ficció basada en crims reals, gènere narratiu patentat per Truman Capote, s'alimenta de la fascinació del públic. És un filó per a una indústria audiovisual que, després d’haver aconseguit molts èxits amb la mateixa fórmula, ara prova amb una nova sèrie d'impacte. 

El crimen de la viuda negra, de la plataforma Netflix, és dels mateixos productors de El caso Asunta i El caso Alcàsser, i conta els successos relacionats amb l’assassinat d’Antonio Navarro, de 35 anys, al barri de Patraix (València) l’any 2017.

Alguns programes d’À Punt, com Zoom o L'hora fosca, ja han abordat el crim. Ara l'han traslladat a una sèrie de ficció que, tal com va passar realment, se centra en la investigació, que va tindre com a desenllaç la detenció i condemna de la dona de la víctima, María Jesús Moreno (Maje), i el seu company de treball, Salvador Rodrigo, a qui va convéncer de perpetrar l’assassinat.

La trama està rodada a València i dona pas a una història que té com a ganxo la protagonista i el seu caràcter gelat i calculador, objecte d'entusiasme informatiu. 

L'hora fosca s'hi va endinsar en un capítol doble i el programa d'investigació Zoom abordava la trajectòria vital de Maje a la presó. I encara més, un format de moda com el pòdcast va analitzar minuciosament la personalitat criminal de l'assassina amb guions de realitat ficcionada i nodrits de l'atracció pels misteris de la conducta humana.

També et pot interessar

stats