La vida de la model Georgina Rodríguez, en clau d’humor valencià

Les còmiques Patricia Espejo i Esperansa Grasia s’han sumat als esquetxos que omplin les xarxes parodiant el docureality

Les humoristes Patricia Espejo i Esperansa Grasia
Les humoristes Patricia Espejo i Esperansa Grasia / @pattmirror, @esperansagrasia

L'actualitat cau en el parany de la paròdia en les xarxes socials, i el docureality sobre la vida de la model Georgina Rodríguez no ha sigut una excepció. Humoristes valencianes han parodiat els moments més icònics del reality en format d’esquetxos en Instagram, en línia amb el que ha ocorregut a la resta d’Espanya. Uns esquetxos que no han deixat indiferents els usuaris, que celebren el prisma de l’humor davant d'una vida envoltada de luxe, viatges i passarel·les de moda.     

L'humorista de Benaguasil Esperansa Grasia ha traslladat el paper de Georgina a un dels seus personatges estrela, la mare Consuelo. Sense deixar l'icònic batí, Consuelo recorda els moments claus de la seua vida, com li va arribar la fama, com va conéixer la pròpia parella. “Els meus fills són molt bonicos, però s’han posat tontos i jo estic mala dels nervis”, assegura. Una història que ja es conta en diferents capítols. 

“Mercadet, mercadet, aquest el vaig robar en una discoteca…”. Així comença el vídeo de presentació de la roba i complements la valenciana Patricia Espejo, que ha fet la pròpia versió de la Georgina de València. Espejo, amb el seu estil d’humor aparentment seriós, fa un repàs sobre quins són els looks que hauria de dur la versió més local de la model.

La precursora en aquesta divertida cadena de gags va ser la guionista i còmica Victoria Martín. Imitant Georgina amb una frondosa melena negra i lluint joieria, es presenta com “una xica normal”. “Haver treballat en Gucci i vindre d’una família humil m’han fet ser el que soc hui: una gandula”, bromeja.

Nombrosos creadors de continguts també han aportat el seu enginy per comentar o parodiar aquest reality, entre els quals destaquen noms consolidats com Rubentonces o Manuel Huedo, fins a altres que comencen a guanyar-se un nom en les xarxes, com Daniel Fez. 

També et pot interessar

stats