Esperansa Grasia fa el salt de les xarxes al paper amb el seu primer llibre ‘Ashley, I love you’

La humorista narra en una comèdia romàntica el moment en què es coneixen Juanjo i Ashley, els personatges als quals dona vida en els seus vídeos

Captura d'un esquetx d'Espernsa Grasia
Captura d'un esquetx d'Espernsa Grasia / @esperansagrasia_

Al febrer de 2021 poca gent coneixia al desbaratat Juanjo, amb el seu inconfusible casc de moto; sa mare, Consuelo, sempre mudada amb el batí, i la jove més educada dels Estats Units, Ashley. I un any després, tots ells ja formen part de la família dels milers i milers de seguidors dels vídeos on apareixen. Durant aquest temps, aquests peculiars personatges s’han guanyat un lloc en l’imaginari col·lectiu gràcies als enginyosos esquetxos que interpreta Gema Palacio, més coneguda a les xarxes com Esperansa Grasia

Aquesta jove de Benaguasil va publicar en Tiktok, el 5 de febrer de 2021, un vídeo on comparava les diferents maneres en què els pares renyien els fills als Estats Units i a Espanya. El model de gags va captivar des del primer moment els usuaris, que ara ja segueixen quasi a diari les diferents situacions que viuen Juanjo i Ashley amb les seues mares. 

Ara, i per a seguir donant vida als personatges a través del paper, Gema acaba de publicar el seu primer llibre, Ashley I love you, que conta el moment en què Juanjo coneix la jove nord-americana i sorgeix la química. Una comèdia romàntica en què l’escriptora busca entretindre tots els públics. 

En una entrevista a À Punt Notícies, la humorista i també col·laboradora del programa de ràdio Podríem fer-ho millor ha explicat que en el llibre els lectors i lectores escoltaran les veus de Juanjo i Ashley i veuran com finalment les seues històries s’entrecreuen. “És una història molt divertida que pot agradar tant els adolescents com els majors de 35 anys”, ha dit.

“Aquest any ha sigut un vertader somni”

En només un any de trajectòria professional a les xarxes, Esperansa Grasia ha assolit xifres difícils d’assimilar. Un milió i mig de seguidors a Tiktok, mig milió de seguidors a Instagram i desenes de vídeos que superen els quatre milions de visualitzacions avalen la trajectòria d’aquesta jove de només 21 anys. Unes dades que, assegura, li donen ànims per seguir treballant: “signifiquen que alguna cosa has d’estar fent bé”. 

“El 2021 ha sigut molt fort. No t’imagines mai que rebràs aquest reconeixement, que aconseguiràs viure del que més t’agrada fer i que coneixeràs gent que tant admires. És un somni”, ha manifestat. 

Amb el treball i l’èxit arriben els premis

Recentment, la humorista acaba de guanyar el guardó a millor tiktoker de comèdia en la primera edició dels premis No lo Sabes Todo sobre TikTok, que organitza la popular plataforma per a premiar la creativitat, la diversitat i el talent dels creadors espanyols.

A més, està nominada als Premis Ídolo en la categoria d’humor on comparteix candidatura amb creadores com LalaChus, Martita de Graná i Ale Agulló. Un reconeixement que considera com un impuls a continuar treballant: “només per l’alegria que dones a casa ja val la pena. Amb la nominació jo ja he guanyat”.

Sobre què li depararà el 2022, Gema només espera seguir entretenint la gent amb els seus vídeos, tot i que no es posa cap límit. “No demane més del que m’està passant, vull continuar treballant d’açò”, conclou.

També et pot interessar

stats