La valenciana Esperansa Grasia guanya el premi a millor tiktoker de comèdia

TikTok anuncia els guardonats de la primera edició dels Premis No lo Sabes Todo sobre TikTok

La tiktoker valenciana Esperansa Grasia
La tiktoker valenciana Esperansa Grasia / @esperansagrasia

La valenciana Esperansa Grasia (Benaguasil, 21 anys), i col·laboradora del programa Podríem fer-ho millor de la ràdio d'A Punt, guanya el guardó a millor tiktoker de comèdia en la primera edició dels Premis No lo Sabes Todo sobre TikTok, que organitza la popular plataforma per a premiar la creativitat, la diversitat i el talent dels creadors espanyols.

La gala, presentada per la còmica Carolina Iglesias (@percebesygrelos) i emesa en directe des del compte de @TikTok_és, ha comptat amb la presència dels nominats, així com amb un gran nombre de creadors de contingut de la plataforma. L'esdeveniment es retransmetrà de nou en @TikTok_és, dijous que ve 30 de desembre a les 19:00 hores.

@tiktok_es

¿Te perdiste nuestra gala de premios ##NoLoSabesTodoSobreTikTok ? 🏆Tienes una nueva oportunidad, ¡jueves 30 de diciembre a las 19:00h! 👏🏼

♬ sonido original - TikTok España

Gema Palacio és, en realitat, qui està darrere d’Esperansa Grasia, un projecte que va arrancar amb la quarantena l’any 2020 i que ja acumula més d’un milió i mig de seguidors. Tòpics dels Estats Units enfront de la nostra pròpia idiosincràsia. Aquesta és la recepta de l’èxit de la valenciana que triomfa en TikTok amb les seues paròdies. Una comparativa entre els EUA i Espanya amb una perspectiva molt valenciana.

La jove de Benaguasil és una dels deu creadors i creadores que han sigut escollits finalistes pels usuaris de la plataforma a través de les seues votacions. Les categories premiades, deu també, van des de la cuina fins a la diversitat, passant per la innovació, el bon rotllo o la figura pública.

També et pot interessar

stats