Esperansa Grasia, la tiktokera valenciana en 'Podríem fer-ho millor'

És de Benaguasil i triomfa amb una comparació entre els EUA i Espanya amb una perspectiva molt valenciana

Esperansa Grasia en 'Podríem fer-ho millor'
08 de juny 2021 - 14:05

Esperansa Grasia és en realitat Gema Palacio, una jove de Benaguasil que acumula vora 900.000 seguidors en una de les xarxes més populars entre els joves. Tòpics dels EUA enfront de la nostra pròpia idiosincràsia. Aquesta és la recepta de l’èxit de la valenciana que triomfa en TikTok amb les seues paròdies. Una comparativa entre els EUA i Espanya amb una perspectiva molt valenciana, segons ha confessat a l’equip de Podríem fer-ho millor.

Tot va començar en la quarantena, quan, acostumada a treballar i estudiar, tant de temps lliure li va deixar espai per a desenvolupar la seua passió. En una entrevista als estudis de la ràdio d’À Punt en el programa Podríem fer-ho millor ha confessat que el fet d’interpretar diversos personatges ella sola li dona una llibertat que no tindria si ho compartira amb algú.

@esperansagrasia

La linterna del móvil de mi madre no sé como no se ha fundido 😂 #paratii #parati #paratiktok #humor #paratodos #fyp #foryou #eshumor

♬ sonido original - Esperansagrasia

Juanjo i Ashley, tenen alguna cosa en comú?

Esperansa amb “s” ha confessat que Juanjo i Ashley, dos dels seus personatges més característics, no tenen res a veure. Ashley és l'alumna perfecta americana amb molta vida social i estupenda estudiant. D’altra banda trobem Juanjo, personatge peculiar del que diu, tots n'hem tingut un a prop. Com seria un intercanvi escolar amb els dos estudiants?

Tots hem tingut un Juanjo al nostre institut i jo he sigut un poquet Juanjo també!

Humor divertit i passar-ho bé. Aquesta és la premisa de Gema que, amb el llenguatge audiovisual i la rapidesa que ofereix TikTok, ompli les xarxes amb una paròdia nova cada dia.

Fins i tot, Maria Juan li ha fet una proposta laboral, vol ser la seua plataforma d’idees, el seu “Netflix vertical". Acceptarà Esperansa amb “s” la proposta? Serà el nou fitxatge de Podríem fer-ho millor?

També et pot interessar

stats