Vicente Sorlí i Nacho Marín seran els pregoners de la Magdalena

Seran els encarregats de llegir els versos de Bernat Artola i de Vicent Pau Serra a les festes que se celebraran de l’11 al 19 de març

Vicente Sorlí i Nacho Marín seran els pregoners de la Magdalena
Vicente Sorlí i Nacho Marín seran els pregoners de la Magdalena / À Punt NTC

Ja es coneixen els noms de qui seran enguany els pregoners major i infantil de les festes de la Magdalena de Castelló de la Plana. L'alcaldessa Amparo Marco ha triat Vicente Sorlí Clemente i Nacho Marín Selma després de la prova de tots els aspirants celebrada al Palau de la Festa la setmana passada. Així, Sorlí i Marín seran els encarregats de llegir els versos de Bernat Artola i de Vicent Pau Serra, en el cas del pregó infantil, a les pròximes festes fundacionals, que se celebraran de l’11 al 19 de març.

Vicente Sorlí Clemente és enginyer superior en Informàtica. Del seu currículum fester destaca la participació en les rondes de maig com a part del grup Rosa de Maig, del qual és solista i guitarrista i amb el qual va ser nomenat Adelantat de l’Aljama. També forma part de la colla Arrop i Tallaetes i va ser nomenat Barrero de l’Any de l'Associació de Barreros de la Mare de Déu del Lledó. És membre, a més, de l'Associació Moros d’Alqueria.

Nacho Marín Selma estudia 3r d'ESO al col·legi Ramiro Izquierdo. Del seu currículum fester destaca que la passada edició de la Magdalena va ser president infantil de la gaiata 17 Tir de Colom. De família amb una àmplia tradició festera, el seu avi va ser pregoner de les festes de la Magdalena l'any 2000.

També et pot interessar

stats