Selene Tarín i Alejandra Sáez, reines de les Festes de la Magdalena 2023

Succeeixen així Carmen Molina i la seua homòloga infantil, Gal·la Calvo

Selene Tarín i Alejandra Sáez, reines de les Festes de la Magdalena 2023
Selene Tarín i Alejandra Sáez, reines de les Festes de la Magdalena 2023 / Patronat Municipal de Festes de Castelló

Alejandra Sáez Sisamón i Selene Tarín Alegre han sigut elegides aquest divendres reina i reina infantil de les Festes de la Magdalena 2023. Així ho ha anunciat l’alcaldessa de Castelló de la Plana, Amparo Marco, en un acte celebrat a les 17:30 hores. 

Les noves reines succeeixen Carmen Molina i la seua homòloga infantil, Gal·la Calvo, per a la 77a edició de les festes fundacionals de Castelló de la Plana. 

Selene Tarín Alegre pertany a la gaiata 19 La Cultural. El 2018 va ser madrina de la gaiata i un any després, dama de la ciutat. Les dames de la ciutat que la acompanyaran són Raquel Provinciale Cazalla (de la gaiata 3); Paula Hernández Capdevila (de la gaiata 5); Camila Castelluchio Monroy (de la gaiata 6); Raquel Prats Borreguero (de la gaiata 13); Andrea Alcaide Hernández (de la gaiata 17) i Nadia Mas Gasulla (de la gaiata 18).

Pel que fa a Alejandra, és la representant de la gaiata 15 El Sequiol, de la qual ha sigut madrina infantil el 2020, 2021 i 2022.  Les dames de la ciutat infantils que aniran amb ella són Noa Pascual Soler (de la gaiata 4); Daniella Gimeno Segarra (de la gaiata 6); Sofia Guimerá Navarro (de la gaiata 7); Maria Cano Rambla (de la gaiata 10); Lucía Benítez García (de la gaiata 14) i Miriam Busto Lleó (de la gaiata 18).

Enguany hi ha hagut menys candidates que altres temporades. Per a reina hi havia dos xiques, i en la categoria de reina infantil hi havia tres aspirants. El regidor de Festes i president del Patronat Municipal de Festes, Omar Braina, ha anunciat que la resta d’aspirants formaran part de la cort d’honor.  

"És Hisenda?": la sorprenent conversa telefònica de l'alcaldessa i les noves reines

L'alcaldessa de la ciutat ha tingut una divertida conversa amb les noves reines de les Festes. "Hola, és Hisenda?" va preguntar a una jove Alejandra, que al moment va endevinar de qui es tractava i es va emocionar. "Però per què plores, si encara no t'he dit res" ha exclamat Marco, entre els somriures dels assistents a la telefonada. L'edil també ha tingut un moment de complicitat amb Selene, a qui li ha demanat "el favor" de representar a la ciutat durant les Festes de 2023.

També et pot interessar

stats