Vetusta Morla, Amaia, Sidonie i Ladilla Rusa, entre les primeres confirmacions del Festival de les Arts 2023

L’esdeveniment celebrarà la huitena edició el 9 i 10 de juny a la Ciutat de les Arts i les Ciències de València

Imatge d'arxiu d'Amaia durant un concert en Poble Espanyol, a Barcelona
Imatge d'arxiu d'Amaia durant un concert en el Poble Espanyol, a Barcelona / Shutterstock

Vetusta Morla, Amaia, Sidonie, Rufus T. Firefly, Ladilla Rusa i Jimena Amarillo són les primeres confirmacions del Festival de les Arts de València per a l’edició 2023. L’esdeveniment celebrarà la huitena edició el 9 i 10 de juny a la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Els primers abonaments ixiran a la venda aquest dijous 15 de setembre a les 12 hores, a partir de 30 euros més despeses de gestió. En el web del festival està disponible tota la informació necessària sobre el procés de compra.

L’esdeveniment va nàixer de la connexió entre la música i altres disciplines artístiques com el disseny, la il·lustració, la gastronomia o el cinema. "El cinema és considerat el seté art. Benvinguts a l'edició del seté art. Hui comença el Festival dels Arts 2023!", ressalten els organitzadors.

L'any que ve repetirà la data de celebració habitual des que es va haver de suspendre en 2020 i ajornar-se en 2021 a la tardor a causa de les restriccions sanitàries per la covid.

A principis d'aquest estiu, el festival va congregar a més de 40.000 espectadors i espectadores per a gaudir de grans artistes com Lori Meyers, Love Of Lesbian, La M.O.D.A., Guitarricadelafuente, Sen Senra, Miss Caffeina o Carlos Sadness. 

També et pot interessar

stats