Valeria Gómez, proclamada bellesa del foc infantil 2022

L’acte, que s’ha pogut seguir en directe a través d’À Punt, tanca unes Fogueres atípiques marcades per la pandèmia

Valera Gómez, bellesa del foc infantil 2022, durant l'acte de proclamació
Valeria Gómez, bellesa del foc infantil 2022, durant l'acte de proclamació / À Punt NTC

El Teatre Principal d’Alacant ha acollit aquesta vesprada la cerimònia de proclamació oficial de Valeria Gómez, de la foguera El Baver-Els Antigons, com la bellesa del foc infantil 2022, acompanyada de les seues sis dames d’honor infantils. Valeria va ser nomenada substituta de Noelia Vinal en la gala d’elecció del 18 de juny, celebrada a la plaça de bous d’Alacant.

Com ja va succeir en l’acte de proclamació de Marina Niceto, de la foguera Sant Blai, com a bellesa del foc 2022, la recent proclamada bellesa del foc infantil ha rebut la banda oficial per part de l’alcalde d’Alacant, Luis Barcala. Davant un públic que aplaudia emocionat, ha sigut al tron daurat instaurat a l’escenari, rodejada de les seues companyes, les dames de foc infantil.

L’acte, que tanca unes festes atípiques sense Fogueres, marcades per la pandèmia, ha tingut la presència de representants de les comissions foguereres. S'ha complit amb l’aforament restringit de 750 persones d'acord amb la normativa anti-Covid. Macarena Martínez, de la foguera Calvo Sotelo i Ricardo Martínez, de la foguera Parc-Plaça Galícia han conduït la cerimònia des de l’escenari.

La periodista d'À Punt Sofia Riego ha presentat tot l’esdeveniment, que s’ha pogut seguir en directe a través de la televisió i el web d’À Punt Mèdia. La retransmissió ha tingut, a més, els comentaris d’Eva María Papí Eulogio, bellesa del foc del 2012, i Bea Botella Gil, bellesa del foc del 2013. 

També et pot interessar

stats