Marina Niceto, proclamada bellesa del foc d’Alacant 2022

Demà serà el torn de la bellesa del foc infantil, Valeria Gómez, en un acte serà retransmés per À Punt des de les 19 hores

Marina Niceto, nova bellesa del foc 2022
Marina Niceto, nova bellesa del foc 2022, al Teatre Principal d’Alacant
24 de juliol 2021 - 20:43

Marina Niceto ha sigut proclamada oficialment bellesa del foc 2022 en un acte celebrat aquesta vesprada al Teatre Principal d’Alacant, acompanyada de les seues sis dames d’honor. A la cerimònia també han acudit representants de les comissions de fogueres. José Simarro, foguerer de Verge del Remei-La Creu, i María Ángeles Quintero, de la foguera La Florida han sigut els presentadors de la cita. Demà serà el torn de Valeria Gómez com a bellesa del foc infantil.

Aquests actes, que tanquen unes Fogueres atípiques i marcades per la pandèmia, són el tret d'eixida de les Fogueres de l'any vinent, que s’espera que se celebren a juny amb total normalitat.

L’acte ha sigut retrasmés des de les 19.30 hores pel web i la televisió d’À Punt Media per la periodista Sofía Riego, amb Eva María Papí Eulogio, bellesa del foc del 2012, i Bea Botella Gil, bellesa del foc del 2013, de comentaristes. Demà tornaran a participar per a retransmetre en directe, a partir de les 19.00 hores, la proclamació de la bellesa del foc infantil.

També et pot interessar

stats