Un atípic Sant Joan sense Fogueres

Una palmera il·lumina el cel per a iniciar a les Fogueres de 2021

Plaça dels Estels aquest dimecres

Tot enllestit pera dur a terme l’únic acte de tot el programa de Fogueres que està previstcelebrar tot i la suspensió de les festes. Es tracta del llançament de la Palmera. 78quilos de pòlvora en 850 canyetes per a vestir de blanc el cel d’Alacantdurant més de 18 segons com a homenatge a totes les persones que han faltat enesta pandèmia.

El llançament dela Palmera és l’unic acte de tot el programa de Fogueres previst aquest SantJoan. 78 quilos de pòlvora amb 850 canyetes i que vesteixen de blanc el cel d’Alacantdurant més de 18 segons com a homenatge a totes les persones que han faltat enesta pandèmia.

La PirotècniaFerrández, del Baix Segura, ha elaborat tot el material de forma artesana, unapalmera que espresenta especialment deslluïda.

La festa intenta cicatritzar la feridacausada per la pandèmia. La nostàlgia d'unes Fogueres celebrades d'acord amb latradició han envaït la ciutat d'Alacant.

Aquest dijous, ambmenys ressaca de Fogueres, però amb més nostàlgia que mai, toca girar la miradacap a un 2021 que se somia reparador.

També et pot interessar

stats