Els valencians Varry Brava, Bombai, Sandra Groove i Generación Z, nous confirmats en el Mar de Sons

El festival se celebrarà al recinte de concerts de Benicàssim del 30 de juny al 2 de juliol

Els oriolans Varry Brava i la valenciana Sandra Groove, en imatge d'arxiu
Els oriolans Varry Brava i la valenciana Sandra Groove, en imatge d'arxiu / @varrybrava, @sandragroove

El festival Mar de Sons, que se celebrarà al Recinte de Festivals de Benicàssim del 30 de juny al 2 de juliol, ha confirmat nous artistes, entre ells els valencians Varry Brava, Bombai, Sandra Groove i Generación Z. També han anunciat l’actuació de Coque Malla, Pignoise, Mario Vaquerizo, Dj Nano i Blackpanda. 

A aquests nou artistes s'uneixen als noms de Sebastián Yatra i Ana Mena, que actuaran el dijous 30 de juny, segons ha informat el director artístic del festival, Tony Aguilar.

Varry Brava serà, sens dubte, un dels grans atractius de la tercera edició del festival ja que, després de passar enguany pel Benidorm Fest, ha despertat l'interés del gran públic, que s'ha rendit al seu estil d'indie pop. Aquest grup d'Oriola, format el 2009 per Óscar Ferrer, Aarön Sáez i Vicente Illescas, va quedar en sisé lloc, amb el tema Raffaella

El grup valencià Bombai, caracteritzat pel seu estil pop, serà un altre dels grans protagonistes de l'edició del 2022 de Mar de Sons. Bombai es va donar a conéixer al gran públic amb el single Solo si es contigo, un tema fresc i positiu amb un so pop-rock i un toc reggae molt cuidat, on va col·laborar la cantant extremenya Bebe.

La cantant valenciana Sandra Groove, que va participar en el concurs de La Voz, serà una altra de les veus que farà vibrar el públic amb el seu pop rock reivindicatiu.

Finalment, Generación Z és un grup de joves que, a més de ser guanyadors del concurs Mar de Sons Talent de la passada edició, va decidir emprendre el seu propi camí en la indústria musical des de maig del 2021. La banda ha llançat recentment la cançó "Pole".

També et pot interessar

stats