Sebastián Yatra, primer artista confirmat del Mar de Sons, a Benicàssim

L’artista interpreta ‘Dos oruguitas’, recentment nominada als Oscars a millor cançó

Cartell del festival Mar de Sons amb Sebastián Yatra com a primer artista confirmat
Cartell del festival Mar de Sons amb Sebastián Yatra com a primer artista confirmat / Mar de Sons

El cantant colombià Sebastián Yatra és el primer artista confirmat per al festival Mar de Sons, que per segon any consecutiu se celebrarà a Benicàssim el 30 de juny i l'1 i el 2 de juliol. Així ho ha anunciat en un vídeo a Instagram el director artístic del festival, Tony Aguilar, on Yatra ha assegurat que el públic podrà gaudir del seu millor espectacle fins ara.

El jove intèrpret presentarà el nou disc, Dharma, en una gira que també passarà per la plaça de bous de València el 24 de juny. En l'àlbum hi ha la col·laboració d'artistes com Aitana i Rosario Flores, i inclou èxits com “Chica Ideal”, “Tacones Rojos” i “Pareja del año”, que també sonaran en la nit del 30 de juny en Mar de Sons.

El cantant i compositor ha liderat en els últims anys les llistes de les cançons més escoltades al món. Recentment està d’enhorabona perquè acaba de ser nominat als Premis Oscar com a intèrpret de la cançó “Dos oruguitas”, de la pel·lícula de Disney Encanto

Per a l’edició d’enguany, el festival canvia el format. Es transforma en un cicle de concerts en un certamen de tres dies. En un comunicat, l’organització assegura que vol portar a Benicàssim “una programació musical d'alt nivell, amb una aposta per la música en directe per a tots els públics”. 

Una altra de les novetats previstes per a l'edició de 2022 és la possibilitat d'ampliar l'experiència musical amb la participació a la zona d'acampada que s'habilitarà enguany a la zona d'accés nord al municipi. Això permetrà que les persones que es desplacen els tres dies a gaudir dels concerts també puguen aprofitar per a fer l'estada en aquesta zona d'acampada.

També et pot interessar

stats