València celebra la Gran Nit de Juliol amb concerts gratuïts i museus oberts fins a la mitjanit

La plaça de l'Ajuntament acull aquest dissabte les actuacions de Nerea Sanfe DJ, Tito Pontet i El Diluvi

Tito Pontet actuarà aquest dissabte en la Gran Fira de Juliol
Tito Pontet actuarà aquest dissabte en la Gran Fira de Juliol / À Punt NTC

La Gran Fira de València celebra aquest dissabte la seua jornada més especial: la Gran Nit de Juliol, una festa de la cultura que ompli els carrers de la ciutat.

En aquesta edició, la plaça del Pilar, la plaça de la Mare de Déu, la plaça de l'Ajuntament i el passeig de l'Albereda acolliran espectacles de circ, teatre, música i dansa, tant per als menuts de la família com per als adults. Entre aquests destaca el concert que oferiran Nectarina DJ Nerea Sanfe, Tito Pontet i El Diluvi, que començarà a les 22:00 a la plaça de l'Ajuntament, i l'espectacle de comèdia Riure' en valencià, on actuaran Maria Juan, Cabrafotuda, Germanes Pintoresque i Sil de Castro, a les 23:00 a la plaça del Pilar. Les dues activitats són d'accés gratuït.

L'Ajuntament de València també ha organitzat per a aquest dissabte La Ruta del Carme, la qual porta artistes valencians a les places de Ciutat Vella: Le Dancing Pepa estarà a la plaça Redona; La Maria, a la plaça de la Santa Creu; Vienna, a la plaça dels Furs; The Dance Crashers, a la plaça del Carme i Funkiwi's, a la plaça de Nàpols i Sicília.

D'altra banda, els museus de la ciutat amplien els seus horaris durant la nit. L'IVAM estarà obert fins a les 22:00; la Fundació Bancaixa fins a les 22:30; la Casa Museu Benlliure, el Museu d'Història de València, el Palau de Cervelló, la Llotja, el Centre Arqueològic de l'Almoina, el Museu de l'Arròs, el Museu de Belles Arts, el Museu de Ceràmica González Martí, el Museu de la Prehistòria i l'ETNO. Museu Valencià d'Etnologia romandran oberts fins a la mitjanit, i el MuVIM tancarà a la 1:00.

A més a més, el Palau de Cervelló, el Museu d'Història i la Casa Museu Benlliure han organitzat diversos espectacles musicals de tango, swing i jazz.

Consulta ací tota la programació de la Gran Nit de Juliol.

També et pot interessar

stats