València acull la trobada europea més gran de metavers i criptoart

Els assistents a l’NFT Show Europe podran participar en experiències de realitat virtual, amb art interactiu i pantalles robòtiques

Un usuari prova l'experiència del metavers amb la tecnologia de realitat augmentada
Un usuari prova l'experiència del metavers amb la tecnologia de realitat augmentada / À Punt NTC

Aquest cap de setmana se celebra a València l'NFT Show Europe. Es tracta d'un esdeveniment que pretén connectar el metavers amb artistes digitals i experts en cadena de blocs i que té lloc durant el 17 i 18 de setembre a la Ciutat de les Arts i les Ciències de València. 

Els organitzadors asseguren que presentaran una posada en escena amb art experimental i interactiu, coreografies de pantalles robòtiques i experiències de realitat virtual. Entre els ponents que parlaran en les diferents conferències programades està Hide Uehara, Sam Hamilton, Laurent Perello, Zancan, Kim Asendorf o Takayaki Suzuki.

Patrick Cyrus, director de màrqueting de l'#NFTSE22, explica que “el públic tindrà l'oportunitat de gaudir d'experiències immersives amb realitat virtual i participar en la creació d'obres en col·laboració amb alguns dels artistes més cotitzats de l'actualitat. Es tracta d'un esdeveniment que concentrarà les últimes innovacions del present i el talent que crearà les del futur”.

L'organització preveu comptar amb 2.000 assistents de més de vint països diferents. 

També et pot interessar

stats