Una cançó amb al·lusions a València i un videoclip rodat als ponts del Túria, la proposta espanyola en l’Eurovisió infantil

El valencià Carlos Higes, d’11 anys, defendrà el tema 'Señorita' en el certamen que tindrà lloc al desembre a Armènia

Carlos Higes, al centre, amb els altres set ballarins en una de les escenes del videoclip rodada sota un dels ponts de l'antic llit del Túria de València
Carlos Higes, al centre, amb els altres huit ballarins en una de les escenes del videoclip davall d'un dels ponts de l'antic llit del Túria de València / Youtube RTVE Música

La proposta musical de Carlos Higes, el xiquet valencià que representarà Espanya en la modalitat infantil del concurs d’Eurovisió, que se celebrarà en la ciutat armènia d’Erevan l’11 de desembre, conté al·lusions explícites a la ciutat de València.

La proposta que defendrà el jove artista en aquest concurs internacional, Señorita, es va presentar aquest dijous a la nit i es promocionarà amb un videoclip rodat davall dels ponts de l’antic llit del Túria.

En el videoclip, a més del mateix Carlos Higes, huit joves protagonitzen una coreografia dissenyada per Vicky Gómez.

La cançó, escollida entre 247 propostes, mescla la lletra en castellà i en anglés, i conté algunes al·lusions a la ciutat de València i a altres com Eivissa. Señorita fusiona els ritmes llatins i urbans.

Higes, d'11 anys i natural de València, va ser escollit per a representar a Eurovisió fa unes setmanes, després d'un llarg procés previ al qual van concórrer 95 xiquets.

Cantant, actor i model, amb formació en cant i piano, el valencià va destacar per "una veu versàtil d'ampli registre, molt bona afinació i color de veu". A més, l’artista té experiència en concursos de talents com Idol Kids i La Voz Kids.

La seua serà la huitena participació d'Espanya en la versió infantil del certamen eurovisiu, amb una llarga llista de bones classificacions dels seus antecessors, com el primer lloc de María Isabel en 2003 amb el tema Antes muerta que sencilla.

També et pot interessar

stats