El valencià Carlos Higes representarà Espanya en Eurovisió Júnior 2022

Aquest xiquet de València, d'onze anys, és cantant, actor i model, amb formació en cant i piano, "una veu versàtil d'ampli registre" i experiència en concursos de talents

El valencià Carlos Higes representarà a Espanya en Eurovisió Júnior
El valencià Carlos Higes, d'onze anys / Efe (RTVE)

El xiquet valencià Carlos Higes, d'onze anys, representarà Espanya en la pròxima edició d'Eurovisió Júnior 2022, la versió infantil del cèlebre festival europeu, que tindrà lloc el pròxim 11 de desembre a Yerevan (Armènia).

La notícia s'ha conegut, després d'un procés de selecció obert a què van concórrer 95 xiquets dels quals només 30 van passar a la fase següent. Finalment, només deu finalistes van provar la seua vàlua als estudis d'RTVE.

Higes (València, 2011) és cantant, actor i model, amb formació en cant i piano, "una veu versàtil d'ampli registre molt bona afinació i color de veu" i experiència en concursos de talents com Idol Kids i La Voz Kids.

Segons ha informat RTVE, el següent pas és l'elecció de la cançó "més adequada" per al representant espanyol, que sorgirà d'entre les 247 que han proposat diversos autors.

Durant aquest mes d'octubre es gravarà la cançó i el videoclip del tema triat per al festival, que s'entregarà a la Unió Europea de Radiodifusió abans del 4 de novembre.

La d'Higes serà la huitena participació d'Espanya en la versió infantil del certamen eurovisiu, amb una llarga llista de bones classificacions dels seus antecessors, com el primer lloc de María Isabel el 2003 amb el tema Antes muerta que sencilla.

Més recentment, també van obtindre bons llocs la valenciana Melani i la sevillana Soleá, que van aconseguir sengles tercers llocs el 2019 i 2020.

També et pot interessar

stats