Un musical recordarà als teatres la trajectòria de Raffaella Carrà

L’espectacle, amb els temes de la cantant, s’estrenarà de manera simultània en diversos països l’any que ve

Centenars de persones es van concentrar a les portes de la basílica de Roma on es va celebrar el funeral de l'artista italiana
Centenars de persones es van concentrar a les portes de la basílica de Roma on es va celebrar el funeral de l'artista italiana / Efe

Les cançons de la icònica Raffaella Carrà arribaran als escenaris teatrals. El llegat de l’artista italiana, que va faltar el passat 5 de juliol, es convertirà en un musical. Concretament, s’adaptarà al teatre la pel·lícula Explota, explota, la comèdia musical que es va estrenar el 2020 amb versions de la cantant. El musical que ara es prepara s’estrenarà l’any que ve de manera simultània en diversos països. 

Els productors de l’espectacle han confirmat aquest dilluns la seua intenció de traslladar els temes de Raffaella Carrà al teatre. En el projecte hi haurà diverses productores, d’Itàlia, Espanya i els Països Baixos.

“És un gran honor i una gran responsabilitat portar l'obra de Raffaella Carrà als escenaris de tot el món, volem que siga una manera de superar la tristesa per la mort de Carrà i fer-li un homenatge”, ha apuntat la productora italiana Valeria Arzenton.

Va ser una icona, un mite, una inspiració per a nosaltres i per a moltes persones en el món Valeria Arzenton - Productora

El musical s'inspira en la pel·lícula produïda el 2020, que conta una història d'amor, emancipació i redempció social ambientada en els anys 70, amb el fil conductor de la música de l'artista. 

Va ser una icona, un mite, una inspiració per a nosaltres i per a moltes persones en el món. Amb la seua classe i ironia, ha transportat la feminitat i la mentalitat de tot un país, des d'una Itàlia intolerant a la modernitat i la transversalitat, i encarnava l'esperit d'una dona lliure i decidida que perseguia els seus somnis”, ha afegit Arzenton.

Els productors han informat, a més, que realitzaran un càsting internacional per a la “selecció de joves talents” que participaran en les diferents edicions del musical i trobar així “un protagonista capaç d’encarnar l'esperit de Raffaella”.

També et pot interessar

stats