'Arrivederci Raffaella!': Itàlia acomiada l'artista

Els seguidors de l'estrela i presentadora de televisió italiana podran acomiadar-se d'ella durant els tres dies en què s'han organitzat les exèquies de la icònica artista, morta aquest dilluns

Italia diu adèu a Raffaella Carrà / À Punt NTC

El món s'acomiada de Raffaella Carrà. La polifacètica artista italiana, coneguda per temes com A far l'amore comincia tuTanti Auguri i Caliente, caliente, va morir aquest dilluns als 78 anys i els seus nombrosos seguidors podran acomiadar-se d'ella durant els tres dies en què s'han organitzat les exèquies.

Parada a la RAI
Parada a la RAI / Massimo Percossi / EFE
Un moment del recorregut pels carrers de Roma
Un moment del recorregut pels carrers de Roma / À Punt NTC
Italia s'acomiada de Raffaella Carrà
Italia s'acomiada de Raffaella Carrà / Massimo Percossi / EFE
Itàlia s'acomiada de Raffaella Carrà
Itàlia s'acomiada de Raffaella Carrà / Guglielmo Mangiapane / Reuters

L'adeu a Carrà comença aquesta vesprada amb una cerimònia fúnebre i l'obertura de la capella ardent, on han arribat les restes de l'artista des de sa casa de Roma. En el camí, s'han fet diverses parades en llocs tan emblemàtics en la vida de la cantant com algunes seus de la Ràdio Televisió Italiana (RAI) i el teatre de les Victòries.

El taüt de Raffaella Carra, a la sala de Protomoteca a la plaça Campidoglio a Roma
El taüt de Raffaella Carra, a la sala de Protomoteca a la plaça Campidoglio a Roma / Guglielmo Mangiapane / Reuters

A l'Ajuntament s'ha obert la capella ardent, on es podrà visitar fins a la mitjanit, i també estarà oberta durant tota la jornada de dijous perquè els seus familiars, amics i els seus admiradors, puguen acostar-se a acomiadar-se. Divendres a les 12:00 hores se celebrarà el funeral a l'església de Santa Maria in Aracoeli, situada a la plaça del Campidoglio, on està el consistori romà.

Carrà va tindre èxit, dins i fora d'Itàlia. A Espanya va ser molt coneguda i estimada. En TVE va aparéixer per primera vegada en 1975 en el programa Señoras y señores, i en la segona meitat dels anys 70 va arribar el seu primer espai televisiu propi: La hora de Raffaella, on estava acompanyada del Ballet Zoom. Les seues cançons també formen part de la vida de diverses generacions d'espanyols.

També et pot interessar

stats