Un concert per a 89 vaques i bous promociona el Festival Internacional Estiu Clàssic

'La clàssica com mai imaginaves' és el reclam d'esta cinquena edició del certamen per a aplegar a tots els públics.

Un grup de músics joves ha interpretat Vivaldi en una ramaderia ecològica de Morella.
Un grup de músics joves ha interpretat Vivaldi en una ramaderia ecològica de Morella.
19 de juny 2018 - 00:30

La cinquena edició del Festival Internacional Estiu Clàssic de Castelló ha apostat per seduir un grup de 85 vaques i 3 bous d'una ramaderia de Morella amb música de Vivaldi, per tal de demostrar que, fins i tot a estos animals de camp, els agrada la música clàssica. 'La clàssica com mai t'imaginaves' és l'eslògan de la campanya publicitària que vol apropar aquest tipus de música a tots els públics, animals salvatges inclosos, perquè, com diu l'anunci: 'Elles -les vaques- tampoc es pensaven que els agradaria la clàssica'.

Aquest dilluns s'ha presentat a l'Auditori i Palau de Congressos de Castelló aquest projecte cultural i educatiu que inclou cursos i sis concerts d'entrada lliure, a més de trobades musicals amb artistes de la Comunitat Valenciana "de gran prestigi internacional". En aquesta edició els estudiants d'Estiu Clàssic compartiran coneixements i escenari amb el pianista Iván Martín, el violinista Stefano Pagliani, el clarinetista Antonio Lapaz, el trompetista de jazz David Pastor i els músics del quintet de metall Spanish Brass Luur Metalls, entre d'altres.

Les organitzadores del festival, Diana Altava i Natàlia Bort, han destacat l'esforç que estan fent institucions i patrocinadors perquè es "redescobrisca la música clàssica" després de 5 anys de treball intens.

També et pot interessar

stats