Un cartell eclèctic per a la setena edició del Trovam!

La Fira Valenciana de la Música torna a Castelló del 7 al 10 de novembre

VÍDEO | Un cartell eclèctic per a la setena edició del Trovam!

Castelló tornarà a acollir la Fira Valenciana de la Música Trovam! del 7 al 10 de novembre. Aquesta serà la setena edició de lʼesdeveniment musical que anualment se celebra a la capital de la Plana per donar a conéixer la vitalitat de la música valenciana i servir de lloc de trobada professional del sector.

Jazz, folk, indie i música d'autor ompliran els carrers de Castelló amb un cartell eclèctic que "continua en la línia artística consolidada en les últimes edicions", tal com indica Joan Gregori Maria, director artístic del Trovam! León Benavente, El Diluvi i La Plata seran els caps de cartell de la trobada, als quals se sumaran altres artistes, com Mara Aranda, Carles Dénia o Lisabö.

A més, una extensa programació de debats, ponències i xarrades professionals ajuntaran tots els professionals del sector per a reivindicar la música com a eix de desenvolupament social, cultural i econòmic dels valencians.

D’altra banda, Vero Ruiz, regidora de Cultura de Castelló, destaca la "necessitat de posar en valor el turisme dins de la fira" a fi de continuar potenciant Castelló com a terra de festivals a escala internacional.

També et pot interessar

stats