Un artista faller de Benidorm crea uns ninots en miniatura del grup Nebulossa

Els ha afegit a la seua col·lecció de figures d'escaiola sobre concursants d'Eurovisió

Així són els ninots en miniatura de Nebulossa / À Punt NTC

Nebulossa, el grup d'Ondara que representa Espanya en Eurovisió, ja tenen les seues reproduccions en miniatura. Sergio Sánchez, un artista faller de Benidorm (Marina Baixa) conegut pel sobrenom artístic de Sergio Minidolls, les ha afegides a la seua col·lecció de ninots d'escaiola sobre concursants d'Eurovisió.

"Es va rascant amb una punta i afegint amb pasta de modelar, i anem traient la cara", ha mostrat durant el procés de creació. Així ha modelat, fidel a cada detall, el carismàtic rostre dels nostres representants en el festival europeu de música. "Les ulleres són peculiars, perquè tenen forats. El serrell d'ella també ha donat els seus problemetes", ha reconegut.

La gràcia d'estes figures és que siguen tan realistes com siga possible. Sergio va començar l'afició creant nines de Lady Gaga, que enamoraren els seus fans i la mateixa artista. Ara s'ha especialitzat en cantants d'Eurovisió. "Sent de Benidorm, quan va arribar Benidorm Fest, vaig dir 'He de fer a qui guanye sí o sí'", ha contat. Així van nàixer les figures de Chanel, Blanca Paloma i ara, Nebulossa.

Dissabte, en l'Euroclub organitzat a Benidorm per a vore la final d'Eurovisió, exposarà la seua col·lecció.

També et pot interessar

stats