Nebulossa prepara el viatge a Malmö a vint dies del Festival d'Eurovisió

El duo d'Ondara fa un concert a Madrid amb els fans, abans de la gran cita musical

Nebulossa atén els micròfons d'À Punt NTC / À Punt NTC

Nebulossa, que va guanyar el Benidorm Fest i serà representant d'Espanya en Eurovisió, està a punt de viatjar a Malmö (Suècia), ciutat que alberga esta edició del concurs. Falten només vint dies per a la gran final, però abans s'acomiaden de tots els eurofans a Madrid este dilluns, al Teatre Albéniz, que tanca una gira de dos mesos d'intensa promoció que els han fet visitar Barcelona, Amsterdam i Estocolm.

Amb el micròfon de bronze, hem vist este duo d'Ondara en els Goya, a més de quan desfilaven en la setmana de la moda de Madrid i, també fent una actuació sorpresa del SanSan de Benicàssim. Fins i tot, passaren les Falles a Nova York, amb Gloria Trevi i, ni l'ambaixada de Suècia, país amfitrió d'enguany, se'ls resisteix. Un fenomen que els ha fet virals. La cançó "Zorra", amb la qual representaran Espanya, ja supera els 14 milions de reproduccions en Spotify.

Mentrestant, el Malmö Arena creix i ja s'ha confirmat que l'agulla de Michael Costello cosirà el vestuari de Nebulossa. Esta nit s'acomiaden dels eurofans a Madrid, on començaran el camí definitiu cap al Micròfon de Cristall.

També et pot interessar

stats