La Trobada de Pobles per la Diversitat pren els carrers de Banyeres de Mariola

El municipi acull aquest dissabte la cinquena edició d'una jornada festiva per la diversitat LGTBIQ+

Penjada de la bandera de la igualtat al castell de Banyeres de Mariola
Penjada de la bandera de la igualtat al castell de Banyeres de Mariola / LGTBI MARIola

Banyeres de Mariola (Alcoià) acull aquest dissabte la V Trobada de Pobles per la Diversitat, una jornada festiva per a tots els públics amb una agenda plena d’activitats i actuacions amb la finalitat de visibilitzar els valors del col·lectiu LGTBIQ+. El parc de Vil·la Rosario serà el centre neuràlgic de la festa.

Una ruta “en femení” per a descobrir la història de la localitat donarà el tir d’eixida a la jornada a les 9:00 hores i hi seguiran una sèrie de tallers infantils, contacontes o la projecció del documental Els treballs i les dones al Museu Valencià del Paper.

El to festiu a la trobada el posaran el dinar de germanor, una desfilada amb batucada i la participació de la Muixeranga d’Alacant acompanyada de la colla de dolçaines i tabals El Braçal, que culminarà a les 22:30 hores amb l’espectacle Riures fora de l’armari amb Cabrafotuda, Pam Demia, Ferrxn, Lluís Mosquera i Patrícia Ferrero.

Banyeres de Mariola agafa el relleu d’Alcoleja, localitat on es va celebrar la quarta edició de la trobada en 2019 i que es va suspendre durant la pandèmia. La trobada se celebra en el marc de la Setmana LGTBIQ+ de Banyeres, organitzada pel Col·lectiu LGTBI MARIola amb la col·laboració del Casal de la Joventut.

També et pot interessar

stats