‘Riures fora de l’armari’, la nova gira de comèdia de Riures

Consta de sis actuacions per poblacions de la província de València durant els mesos de juny i juliol

Les germanes Pintoresque a l'escenari de Riures
Les germanes Pintoresque a l'escenari de Riures / Javi Tatay
Carmen Beneito
18 de juny 2022 - 07:00

"Riures fora de l’armari" és el lema general de la nova gira de comèdia de Riures en Valencià que comença aquest dissabte 18 de juny al parc de l’estació d’Oliva.

Humor, màgia i drag són totes les disciplines artístiques que es poden trobar en la nova gira que recorrerà per ara sis municipis de la província de València i que inclouran les actuacions dels artistes valencians Cabra Fotuda, Lluís Mosquera, Maria Juan i Patricia Ferrero, entre altres.

/ Javi Tatay

Enguany com a última incorporació a la plantilla de Riures, la gira incorporarà drags valencianes emergents, les germanes Pintoresque, Ferrxn i Pam Demia. ‘’Estic molt contenta perquè podrem moure l’art del drag a la ruralitat valenciana i, a més, contribuïm a promoure la nostra llengua dins del col·lectiu’’ assenyala Ferrxn.

La drag valenciana afirma que moltes vegades la lluita per la llengua i pel col·lectiu van per separat i que aquesta última acostuma a mostrar-se més a les ciutats que als pobles. "Molta gent continua invisibilitzada als pobles i açò és una forma de reivindicar-nos", comenta l’artista.

La gira, que comença a Oliva, recorrerà Castelló (Ribera Alta), Gandia, Riba-roja de Túria, Benigànim i Canals.

cartell de la gira del Riures
cartell de la gira del Riures

També et pot interessar

stats