Tots els detalls de les fogueres municipals d’Alacant

Les belleses del foc, Belén Mora i Inés Llavador, han visitat aquest dilluns els tallers dels artistes

Detall de la foguera infantil 'D'Alacant al món' / À Punt NTC

Un pas més a Alacant per a les festes de les Fogueres. La bellesa del foc d'Alacant, Belén Mora, i la infantil, Inés Llavador, han visitat aquest dilluns a la vesprada els tallers dels artistes on s'ultimen les dues fogueres oficials. 

La foguera gran, obra de Pedro Espadero, es diu Geoda. És un símbol d'esperança del qual sorgeix la festa, i alhora un homenatge a tots els sectors vinculats amb el món de les fogueres que tant van patir durant la pandèmia. Geoda té una altura de vint metres, l'envolten una trentena de ninots i està feta amb fusta al 80%. El seu pressupost és de 118.000 euros.

Pel que fa a la foguera oficial infantil, obra de Sergio Gómez, es diu D'Alacant al món. És una foguera molt didàctica que mostra el que suposa que Alacant siga la cota zero sobre el nivell del mar a Espanya. Fa tres metres d'alçària i costa 25.000 euros. 

Aquesta és la primera vegada que les belleses s'acosten als monuments oficials que veuran cremar la nit del 24 de juny. I aquestes són les primeres impressions que han manifestat, Inés Llavador, bellesa infantil, i Belén Mora, bellesa del foc d'Alacant. 

També et pot interessar

stats