Tot preparat per als V Premis Berlanga de l'Audiovisual Valencià

L'Auditori de Castelló alberga aquest dissabte la gala en què es lliuren els guardons i que es podrà veure a partir de les 23:00 en À Punt

Entrega a Antonio Llorens del premi d’honor de l’Audiovisual Valencià dels V Premis Berlanga
Entrega a Antonio Llorens del premi d’honor de l’Audiovisual Valencià dels V Premis Berlanga / GVA Cultura i Esport

L'audiovisual valencià es vist de gala aquest dissabte. Els V Premis Berlanga es lliuren aquesta nit a l'Auditori de Castelló en una cerimònia organitzada per Cultura de la Generalitat i l'Acadèmia Valenciana de l'Audiovisual (AVAV).

Més de cinquanta obres competeixen en 24 categories, entre les quals es troben les de millor llargmetratge, curtmetratge i sèrie de ficció, documental o animació, millor actor i actriu protagonista i de repartiment o millor videojoc.

La cerimònia estarà dirigida per Toni Betrán i conduïda per l'actriu Maria Juan, amb guió del cineasta Óscar Bernàcer, i comptarà amb l'acompanyament musical de Ley DJ i La Maria.

Tal com s'ha anunciat aquesta setmana, el premi d'honor que atorga Cultura de la Generalitat es lliurarà al director, programador i crític cinematogràfic Antonio Llorens Sanchis, pel seu "incansable treball de defensa i promoció del cinema valencià".

La gala es podrà veure en diferit a la televisió d'À Punt a partir de les 23:00 hores, just després de l'elecció de la bellesa del foc. La televisió pública valenciana ha participat tant en els tres llargmetratges de ficció nominats: El Agua, Vasil i Llenos de Gracia, com en les tres pel·lícules documentals: La vida más larga, Mujeres sin censura i Una elefanta sobre la tela de una araña, entre molts altres títols de les diferents categories.

D'aquesta manera, en la cinquena edició, els Premis Berlanga volen reconéixer la qualitat de les pel·lícules i altres produccions audiovisuals valencianes de caràcter cultural o d'entreteniment que s'estrenen o s'hagen estrenat entre la data d'entrega dels últims premis, 4 de desembre del 2021, i el 31 de desembre del 2022.

També et pot interessar

stats