Torreblanca, coronat com a millor pastisser del món

El pastisser de Villena, ha sigut distingit a Itàlia per prestigiosos companys per la seua fusió de tradició i innovació

El pastisser Paco Torreblanca treballa amb xocolate fundit, en una imatge d'arxiu
El pastisser Paco Torreblanca treballa amb xocolate fos, en una imatge d'arxiu / À Punt NTC

El pastisser Paco Torreblanca és el millor del món. I no ho diuen només els estómacs que delecta, sinó col·legues internacionals, que l’han designat Millor Pastisser del Món 2022, en el marc del congrés internacional World Pastry Stars, organitzat per una revista italiana especialitzada en gastronomia.

Aquest nou premi engreixa l’ampli palmarés del pastisser de Villena, que ja acumula més de 150 guardons, entre els quals ja estaven el de Millor Pastisser d’Espanya i Europa. A més, Torreblanca és doctor honoris causa per diverses universitats.

En aquesta ocasió, prestigiosos pastissers de tot el món, que integraven el jurat dels premis inclosos en el nové congrés internacional World Pastry Stars d’Itàlia, han atorgat el nou guardó a Torreblanca, per la fusió que fa a l’obrador d’innovació i tradició.

El pastisser villener ha manifestat estar “molt feliç” amb aquest premi, que ha dedicat als pastissers que l’han precedit i han obert el camí a la pastisseria professional i també a les noves generacions de pastissers, a les quals ha animat a treballar per a aconseguir “els somnis”.

Torreblanca i el seu fill regenten una escola internacional de pastisseria a Petrer, encara que també té una seu a Madrid. 

També et pot interessar

stats