La tercera tanda de confirmacions del FIB anuncia les actuacions de Zara Larsson, 2manydjs i La M.O.D.A.

El FIB se celebrarà del 13 al 16 de juliol del 2023 al recinte de festivals de Benicàssim

La cantant sueca Zara Larsson
La cantant sueca Zara Larsson / Christian Bertrand (Shutterstock)

El Festival Internacional de Benicàssim (FIB) ha anunciat la tercera ronda de confirmacions d'artistes per a l’edició d'enguany que se celebrarà del 13 al 16 de juliol del 2023 al recinte de festivals de la localitat de la Plana Alta. Entre els artistes confirmats estan Zara Larsson, 2manydjs, La M.O.D.A., Rojuu, Mimi Webb, Benson Boone, Twin Atlantic, Jamie Webster, Navos i Ley DJ.

La cantant sueca Zara Larsson, coneguda pels seus grans èxits "Lush Life" i "Symphony", encapçala aquesta ronda de confirmacions. El 27 de gener llançarà el seu nou senzill "Can’t Tame Her" amb el qual, segons assegura el festival, obri una nova era en la seua carrera musical. 

Aquestes confirmacions acompanyen en el cartell els ja anunciats Franz Ferdinand, Bastille, Tom Odell, Vetusta Morla, Crystal Fighters, Kaiser Chiefs, Clean Bandit, Iván Ferreiro, Amaia, La Casa Azul, Sidonie, Ginebras, The Wombats, Sigala, Shinova Sports Team, The Sherlocks, Only The Poets, La La Love You, Elyella, Rufus T. Firefly, Ciudad Jara, Ladilla Rusa, Depedro i Second.

D’altra banda, el FIB té obert un concurs de bandes i DJ amb el qual donarà a tres artistes i tres discjòqueis l'oportunitat d'actuar en un dels festivals de més renom a Espanya. Les entrades estan disponibles en la pàgina web Fiberfib.com.  

També et pot interessar

stats