El cantant britànic Tom Odell encapçala la segona tanda de confirmacions del FIB

Entre les noves incorporacions figuren noms “molt sol·licitats” com Orbital, The Wombats, Sigala, Depedro i Second 

Imatge d'arxiu d'un concert del cantautor britànic Tom Odell
Imatge d'arxiu d'un concert del cantautor britànic Tom Odell / Thomas Quack (Shutterstock)

El cantautor britànic Tom Odell lidera la segona ronda de confirmacions del Festival Internacional de Benicàssim per a l’edició del 2023, amb un total d’onze nous artistes. Segons ha informat l’organització en un comunicat, entre les últimes incorporacions figuren noms “molt sol·licitats pels fibers”, com Orbital, The Wombats, Sigala, Dean Lewis, The Reytons, Nova Twins, Depedro, Second, Belako i Amatria.

Aquestes confirmacions acompanyen en el cartell els ja anunciats Franz Ferdinand, Bastille, Vetusta Morla, Crystal Fighters, Kaiser Chiefs, Clean Bandit, Iván Ferreiro, Amaia, La Casa Azul, Sidonie, Ginebras, Shinova Sports Team, The Sherlocks, Only The Poets, La La Love You, Elyella, Rufus T. Firefly, Ciudad Jara i Ladilla Rusa.

El FIB celebrarà l'edició 27 del 13 al 16 de juliol al Recinte de Festivals de Benicàssim, a la Plana Alta. És un dels festivals més veterans d'Espanya i, segons apunta la promotora The Music Republic, pels seus escenaris han passat artistes i bandes de gran rellevància en l'àmbit nacional i internacional. 

També et pot interessar

stats