El Teatre Talia estrena 'La luz fantasma', una història d'ànimes amb conflictes molt reals

L’espectacle que suposarà el debut als escenaris de la humorista coneguda en les xarxes com "Esperansa Grasia"

Un moment de l'obra / À Punt NTC

Un tràgic incendi en un teatre posa fi a les vides d'actors i del públic assistent i les ànimes queden atrapades. Cada nit, quan l'últim treballador encén la llum fantasma i tanca les portes del teatre, els fantasmes aprofiten per a fer la funció. Però la de hui serà l'última. És la proposta de La luz fantasma, l'última obra de Tonet Ferrer, una història de fantasmes amb conflictes molt reals. 

L'obra s'estrena al teatre Talia de València aquest dimecres i les càmeres d'À Punt han pogut contemplar l'assaig general de la representació que se serveix de la música en directe per a tractar temes universals a través de les vivències dels fantasmes que habiten el teatre. 

“És una obra dramàtica però molt positiva. Tractem temes universals com la frustració o els somnis, i utilitzem la música perquè la gent empatitze amb l’obra”, assegura Ferrer. 

L’espectacle, que suposarà el debut als escenaris de la humorista valenciana Gemma Palacio àlies Esperansa Grasia, el seu alter ego en les xarxes,. Hores abans d’eixir a escena, diu que el que més nervis li genera és haver de cantar.

També et pot interessar

stats