Esperansa Grasia fa el salt al teatre com a protagonista del musical 'La luz fantasma' al Talia

L’obra, que narra els enfrontaments d’uns fantasmes, es podrà veure del 12 al 16 d'octubre al Teatre Talia

Imatge promocional de l'obra "La luz fantasma"
Imatge promocional de l'obra "La luz fantasma" / Trellat Teatre

Gemma Palacio, més coneguda pel seu sobrenom en xarxes Esperansa Grasia, pujarà a l'escenari del Teatre Talia per a protagonitzar La luz fantasma, un musical dirigit per Tonet Ferrer (Premi MAX 2021 per La vida comienza hoy).

La luz fantasma fa referència a la llum que roman encesa al teatre, fins i tot quan el públic abandona la sala. El seu significat té un punt supersticiós, segons ha explicat el Talia en un comunicat, que és el d'il·luminar els fantasmes que habiten cada teatre. És així com comença aquesta obra marcada per la intriga, la música i la superació de cada personatge, que s'hi podrà veure del 12 al 16 d'octubre.

L'obra conta la història i enfrontaments dels fantasmes atrapats al teatre Melpóneme, i es converteix en la primera peça teatral de la creadora de continguts valenciana Esperansa Grasia, que compleix així un dels seus somnis. Habituats a conéixer Gemma Palacio en les seues actuacions per Instagram i TikTok en clau d'humor, ara posa en escena el seu talent en un registre diferent.

L'elenc es completa amb els intèrprets Héctor González, Sara Guerrero, Raquel Heredia, Ana Vila i Paula Yuste, que donaran vida a la resta de fantasmes que habiten el teatre.

Les entrades ja estan disponibles en el web del Teatre Talia per un preu mínim de 10 € i màxim de 16 €. A més, si s'adquireixen les entrades abans del 30 de setembre, els interessats podran gaudir d'un descompte del 20% sobre el preu dels tiquets.

També et pot interessar