Visitem el rodatge de ‘La vida comienza hoy’, l’òpera prima del director Tonet Ferrer

Entre l’elenc de la cinta trobem l'actor Miguel Rellán i l'exitosa tiktoker valenciana Esperansa Grasia

Els convidem a passar pel rodatge de 'La vida comienza hoy', del director i dramaturg valencià Tonet Ferrer / À Punt NTC

Aquests dies el director i dramaturg valencià Tonet Ferrer roda a la Pobla de Vallbona (Camp de Túria) el seu primer llargmetratge, La vida comienza hoy, una versió cinematogràfica de la seua obra de teatre amb la qual l'any passat va guanyar el Premi Max del Públic.

Ferrer ha confessat a À Punt NTC que sent una mica de por i respecte davant de l’empresa de filmar un llargmetratge per primera vegada, però considera que això és positiu i, al mateix temps, té moltes ganes d’acabar de rodar i mostrar la pel·lícula.

La vida comienza hoy va nàixer de la necessitat de curar ferides quan la mare de Ferrer va morir, conta el director, que afirma que treballar el dolor i traspassar-lo als personatges va ser molt alliberador. Aquesta història de superació en versió musical arribarà a les sales l'any que ve.

Entre l’elenc de la cinta trobem l'actor Miguel Rellán i l'exitosa tiktoker valenciana Gema Palacio, més coneguda com a Esperansa Grasia, que canvia per unes hores les pantalles del mòbil per a debutar a la pantalla gran.

Palacio reconeix que el rodatge d’un film és molt diferent del que sol fer, principalment perquè per a gravar els seus vídeos de TikTok normalment està sola o amb el seu germà, si necessita ajuda. Tot i això, està gaudint molt de l’experiència i aprenent dels seus companys i companyes. “És superdivertit”, assegura. 

Rellán, per la seua part, compara la pel·lícula amb els textos clàssics perquè, igual que aquests, “mai acaba de dir el que porta dins i sempre pots trobar alguna cosa més”. 

També et pot interessar

stats