Tavernes de la Valldigna, ja preparada per als primers concerts del Festivern

Han passat tres anys d'espera per la pandèmia i el festival torna fort amb grups com Mafalda, La Fúmiga, El Diluvi, Auxili, Jimena Amarillo o Smoking Souls, entre d'altres

Imatge d'arxiu de la zona d'acampada
Imatge d'arxiu de la zona d'acampada / Festivern

Després de tres anys de parada obligada per la pandèmia, torna el festival d'hivern de les comarques del centre de la Comunitat Valenciana. Tavernes de la Valldigna, a la Safor, ja està preparada per a encetar aquest dijous els concerts de la 16a edició del Festivern, que se celebrarà des d'aquest dijous fins al pròxim dissabte a la nit.

Han passat tres anys d'espera per la pandèmia i el Festivern torna fort. Els seguidors més matiners ja han plantat la tenda al recinte habilitat pel festival. Són els més impacients per veure La Fúmiga, Mafalda, Jimena Amarillo, The Tyets, Zetak, Las Bajas Pasiones i Nonai Sound, les formacions que obrin el festival aquest dijous a la nit.

Divendres i dissabte passaran per l'escenari, entre altres grups de música en valencià, Smoking Souls, Maluks, Xavi Sarrià, Jazzwoman, Auxili, amb una parada per menjar-se el raïm amb Cabrafotuda.

Horaris dels concerts
Horaris dels concerts / Festivern

Però no tot és ballar i menjar-se el raïm. Enguany el Festivern també recupera els tornejos esportius de bàsquet i de futbol sala. I dissabte, concurs de paelles.

Aquest festival de la Safor va nàixer el 2004 amb l'objectiu de ser un amplificador de grups emergents de tot el panorama musical, tant de dins com de fora del territori valencià.

Com diu el seu organitzador, David Ferri, el que pretenen és que la gent ho passe bé amb la música i amb l'ambient del festival en un entorn natural.

El Festivern dona molta vida a Tavernes de la Valldigna i a tota la comarca amb activitats diverses, i molta música.

Plànol del festival
Plànol del festival / Festivern

Els abonaments dels tres dies tenen un preu de 55 euros amb càmping i 50 sense. Les entrades de dijous i divendres costen 25 euros i les del dissabte, 32 euros.

També et pot interessar

stats