El Festivern torna a cancel·lar l'edició pel repunt de contagis

Zoo, Ciudad Jara, Mafalda, La Fúmiga, Jazzwoman, Roba Estesa, Suu, Boikot, Desakato, Lisainson o Talco formaven part de les més de vint bandes confirmades

Un concert de Zoo, en arxiu
Un concert de Zoo, en arxiu / Zoo

Poc menys de dos mesos després d'anunciar la celebració del festival, els responsables de Festivern han comunicat que la pròxima edició tampoc no podrà fer-se. La direcció del festival ha explicat que la decisió obeeix a "l'escalada de casos i, sobretot, a l'augment de la pressió hospitalària". El Festivern se celebra a Tavernes de Valldigna (Safor) i la setzena edició, ara cancel·lada, estava prevista del 29 al 31 de desembre.

Zoo, Ciudad Jara, Mafalda, La Fúmiga, Jazzwoman, Roba Estesa, Suu, Boikot, Desakato, Lisainson o Talco formaven part de les més de vint bandes confirmades pel Festivern 2021.

"Lamentem moltíssim la situació, però ara mateix i en aquestes condicions, Tavernes es troba en risc extrem i no ens veiem amb cor de tirar endavant el festival, tot i les mesures que ja s'havien previst per poder garantir una realització segura", ha ampliat l'organització al comunicat difós en Twitter.

El festival afegeix que tornarà de manera automàtica l'import de les entrades i que confia a poder celebrar el festival novament el 2022.

També et pot interessar

stats