Torna el Festivern: Amb mascareta, sense cadires i amb certificat Covid

Després de dos anys de parada per la pandèmia, el festival programa un cap d'any de música amb Zoo, Ciudad Jara i La Fúmiga com a reclams.

Un concert de Zoo, en arxiu
Un concert de Zoo, en arxiu / Zoo

Torna el Festivern. Després de dos anys d'aturada per la pandèmia, l'organització del festival ha fet públic la tornada d'aquesta cita clàssica per a la música, que se celebra a Tavernes de Valldigna (Safor). Serà l'edició setze i tindrà lloc del 29 al 31 de desembre.

Zoo, Ciudad Jara, Mafalda, La Fúmiga, Jazzwoman, Roba Estesa, Suu, Boikot, Desakato, Lisainson o Talco formen part de les més de vint bandes confirmades pel Festivern 2021. Durant tres dies, Tavernes de la Valldigna acollirà milers de persones en aquest festival que, a més de concerts, oferirà zona d'acampada, campionats esportius, concursos i tot tipus d'activitats.

La banda de música alzirenya La Fúmiga en una imatge d'arxiu
La banda de música alzirenya La Fúmiga en una imatge d'arxiu / Junta Central Fallera

L'organització de Festivern destaca que durant el festival es respectaran les mesures d'higiene, seguretat i aforament adoptades per Conselleria de Sanitat. "Amb mascareta i sense cadires, els concerts es duran a terme durant tres nits que culminaran amb la benvinguda al nou any amb les ja tradicionals campanades festiverneres", ha explicat en un comunicat.

Una de les mesures de seguretat adoptades pel festival serà l'obligació de presentar el certificat de vacunació europeu, necessari per a accedir al recinte.

També et pot interessar

stats